VÄLKOMMEN TILL

NATURE ADVENTURE

logotyp nature adventure 01 300

OM NATURE ADVENTURE

pil n ntad

yogabild skog 

På Jädraås Yoga Retreat får du en helg fylld av yoga, återhämntning och god vegansk mat. Ett tillfälle för att fylla på med närning, lugn, kraft och kärlek. Allt i rogivande, vacker miljö. 

Yogalärare är Kristin Ellner, välutbildad yogalärare sedan 11 år. Du bor bekvämt på STF Jädraås Herrgård och de praktiska övningarna sker i den vackra naturen runt Jädraås; i skogen och på gräsmattan intill Hyttdammen. Yogaklasserna innehåller allt från lugn och mediativ till mer dynamisk yoga med inslag av kraft, utmaning och värme. 

Måltiderna tilllagas av Malin Petterson, erfaren kock som driver Gävligt Gott. 

Datum

Fredag den 24 juli 2020, med start kl 15:00 (incheckning från 14:00) och avslut söndag den 26 juli ca kl 14:00.

Plats

STF Jädraås Herrgård, Gammelboningsvägen 8, Jädraås

Vad ingår

Boende (del i tvåbäddsrum), fukost (lör), lunch (lör), brunch (sön) middag (fre och lör) te och frukt under hela retreatet, sänglinne och handdukar, avresestädning och erfaren yogalärare.

Pris

4325 Sek/person (för medlemmar i STF)

Förkunskapskrav / förberedelser

Yoga passar alla. Inga förberedeser krävs. Du bör ha lediga kläder som du både kan sitta stilla i men ska även kunna röra dig bekvämt. Målsättningen är att samtliga yogaklasser sker i den vackra naturen runt STF Jädraås Herrgård. Vid kyligt och regningt väder hålls yogaklasserna i närliggande gymnastiksal.

Bokning

Ring STF Jädraås Herrgård, 073-806 15 60 alternativt maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Vid mailkontakt måste dina kontaktuppgifter framgå (namn, adress, e-post, mobiltelefon).

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter, detta i kombination med ett bekvämt och trivsamt boende i Jädraås Herrgård och dess annex.
 
Ring oss på 073-806 15 60 eller skicka ett meddelande till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi till att ta fram en skräddarsydd paketlösning åt dig.

Exempel på paket:

Bli en bättre skidåkare - steg 2 - på snö - Nature Adventure - Destination Jädraås Bli en bättre skidåkare - steg 2 - på snö - Nature Adventure - Destination Jädraås

Ta nästa steg i din utveckling som längdskidåkare!

Tillsammans med våra professionella instruktörer får du tips och råd varvat  med praktiska övningar som gör dig till en bättre skidåkare. Detta paket handlar om utvecklande teknikträning på snö!

En bra teknik i spåret förbättrar din prestation och gör det roligare att åka längdskidor. Du kommer att få ta del av såväl teori som praktiska övningar som gör att du kan njuta mer av vinterns skidåkning. Huvudinstruktör är Seppo Lindh, f.d. elitskidåkare och certifierad skidcoach av Svenska Skidförbundet. Du bor bekvämt på STF Jädraås Herrgård och de praktiska övningarna sker i den vackra naturen runt Jädraås. Paketet inkluderar boende, måltider och alla övningar med instruktörer. För att säkerställa att du får ut det mesta av denna upplevelse så har vi 1 instruktör per max 6 deltagare.

Datum

Fredag den 17 jan 2020, med start kl 17:00 (incheckning från 15:00) och avslut söndag den 19 jan ca kl 13:00.

Plats

STF Jädraås Herrgård, Gammelboningsvägen 8, Jädraås

Vad ingår

Boende (del i tvåbäddsrum), stor frukostbuffé (lör och sön), lunch (lör och sön), middag (fre och lör),   mellan-  mål, sänglinne och handdukar, avresestädning, professionella instruktörer samt bonuspass innan frukost.

Pris

3 960 Sek/person (för medlemmar i STF), 4 060 Sek/person (för icke-medlemmar i STF)

Läs mer >

Med eller utan guide. Hyrcyklar finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

MTB - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide. Hyrcyklar finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

Fatbike - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide.

Vandring - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide.

Terränglöpning - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Kombination av boende på Jädraås Herrgården och sova ute i naturen (tält/tarp/bar himmel).

Utrustning finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

Friluftsliv - Nature Adventure - Destination Jädraås