VÄLKOMMEN TILL

NATURE ADVENTURE

logotyp nature adventure 01 300

OM NATURE ADVENTURE

pil n ntad

Vi erbjuder målgruppsanpassade naturupplevelser av olika slag och svårighetsnivå till ett brett spektra av intressenter, detta i kombination med ett bekvämt och trivsamt boende i Jädraås Herrgård och dess annex.
 
Ring oss på 072-509 98 90 eller skicka ett meddelande till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi till att ta fram en skräddarsydd paketlösning åt dig.

Exempel på paket:

MTB - utveckla din stigcykling - Nature Adventure - Destination Jädraås MTB - utveckla din stigcykling - Nature Adventure - Destination Jädraås

Ta nästa steg i din utveckling som MTB-cyklist!

Tillsammans med våra professionella instruktörer får du tips och råd varvat med praktiska övningar som gör dig till en bättre cyklist. Kursens fokus ligger på stigcykling – en optimal upplevelse i vacker natur!

En bra teknik på stigar förbättrar din prestation samt gör det roligare och säkrare att köra MTB. Du kommer att få ta del av såväl teori som praktiska övningar som gör att du kan njuta mer av alla vackra stigar och leder. Huvudinstruktör är Henrik Lingman, f.d. bikeparkchef och utbildad cykelguide. Du bor bekvämt på STF Jädraås Herrgård och de praktiska övningarna sker i den vackra naturen runt Jädraås. Paketet inkluderar boende, måltider och alla övningar med instruktörer. För att säkerställa att du får ut det mesta av denna upplevelse så har vi 1 instruktör per max 6 deltagare.

Datum

Fredag den 14 juni, med start kl 17:00 (incheckning från 15:00) och avslut söndag den 16 juni ca kl 13:00.

Plats

STF Jädraås Herrgård, Gammelboningsvägen 8, Jädraås

Vad ingår

Boende (del i tvåbäddsrum), stor frukostbuffé (lör och sön), lunch (lör och sön), middag (fre och lör),   mellanmål, sänglinne och handdukar, avresestädning, professionella instruktörer.

Pris

2 970 Sek/person (för medlemmar i STF), 3 070 Sek/person (för icke-medlemmar i STF)

Läs mer >

Bli en bättre skidåkare - steg 1 - barmark - Nature Adventure - Destination Jädraås Bli en bättre skidåkare - steg 1 - barmark - Nature Adventure - Destination Jädraås

Ta nästa steg i din utveckling som längdskidåkare!

Tillsammans med våra professionella instruktörer får du tips och råd varvat med praktiska övningar som gör dig till en bättre skidåkare. Steg 1 handlar om barmarksträning – den viktiga grunden!

Grunden för en bra skidsäsong är barmarksträningen och under dessa dagar kommer du att få ta del av såväl teori som praktiska övningar med syfte att förbereda kroppen för vinterns skidåkning. Huvudinstruktör är Seppo Lindh, f.d. elitskidåkare och certifierad skidcoach av Svenska Skidförbundet. Du bor bekvämt på STF Jädraås Herrgård och de praktiska övningarna sker i den vackra naturen runt Jädraås. Paketet inkluderar boende, måltider och alla övningar med instruktörer. För att säkerställa att du får ut det mesta av denna upplevelse så har vi 1 instruktör per max 9 deltagare.

Datum

Fredag den 20 sept, med start kl 17:00 (incheckning från 15:00) och avslut söndag den 22 sept ca kl 13:00.

Plats

STF Jädraås Herrgård, Gammelboningsvägen 8, Jädraås

Vad ingår

Boende (del i tvåbäddsrum), stor frukostbuffé (lör och sön), lunch (lör och sön), middag (fre och lör), mellan-  mål, sänglinne och handdukar, avresestädning, professionella instruktörer samt bonuspass innan frukost.

Pris

3 960 Sek/person (för medlemmar i STF), 4 060 Sek/person (för icke-medlemmar i STF)

Läs mer >

Bli en bättre skidåkare - steg 2 - på snö - Nature Adventure - Destination Jädraås Bli en bättre skidåkare - steg 2 - på snö - Nature Adventure - Destination Jädraås

Ta nästa steg i din utveckling som längdskidåkare!

Tillsammans med våra professionella instruktörer får du tips och råd varvat  med praktiska övningar som gör dig till en bättre skidåkare. Steg 2 handlar om utvecklande teknikträning på snö!

En bra teknik i spåret förbättrar din prestation och gör det roligare att åka längdskidor. Du kommer att få ta del av såväl teori som praktiska övningar som gör att du kan njuta mer av vinterns skidåkning. Huvudinstruktör är Seppo Lindh, f.d. elitskidåkare och certifierad skidcoach av Svenska Skidförbundet. Du bor bekvämt på STF Jädraås Herrgård och de praktiska övningarna sker i den vackra naturen runt Jädraås. Paketet inkluderar boende, måltider och alla övningar med instruktörer. För att säkerställa att du får ut det mesta av denna upplevelse så har vi 1 instruktör per max 6 deltagare.

Datum

Tillfälle 1: Fredag den 10 jan 2020, med start kl 17:00 (incheckning från 15:00) och avslut söndag den 12 jan ca kl 13:00.

Tillfälle 2: Fredag den 17 jan 2020, med start kl 17:00 (incheckning från 15:00) och avslut söndag den 19 jan ca kl 13:00.

Plats

STF Jädraås Herrgård, Gammelboningsvägen 8, Jädraås

Vad ingår

Boende (del i tvåbäddsrum), stor frukostbuffé (lör och sön), lunch (lör och sön), middag (fre och lör),   mellan-  mål, sänglinne och handdukar, avresestädning, professionella instruktörer samt bonuspass innan frukost.

Pris

3 960 Sek/person (för medlemmar i STF), 4 060 Sek/person (för icke-medlemmar i STF)

Läs mer >

Med eller utan guide. Hyrcyklar finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

MTB - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide. Hyrcyklar finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

Fatbike - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide.

Vandring - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Med eller utan guide.

Terränglöpning - Nature Adventure - Destination Jädraås

 

Kombination av boende på Jädraås Herrgården och sova ute i naturen (tält/tarp/bar himmel).

Utrustning finns att tillgå, med reservation för hög efterfrågan.

Friluftsliv - Nature Adventure - Destination Jädraås